Thai Massage for krop og sjæl

Når du får traditionel Thai Massage hos Velværebutikken, frigøres kroppens egne energier
og muskulaturen bearbejdes og masseres med stor efterfølgende effekt.

Traditionel Thai Massage

Traditionel Thai MassageTraditionel Thai Massage udføres efter de gamle traditioner i Thai Massage. Traditionel Thai Massage er en kombination af yoga-stræk, muskelmassage, led-rotation og stimulering af meridianbaner  ved akupressur. Teknikkenved Traditionel Thai Massage, lader kroppen komme ud i stillinger der ikke bruges i den moderne dagligdag.

Traditionel Thai Massage 1 time kr. 400,-

Thai Urte Massage

Thai Urte MassageThai Urte Massage er en ældgammel traditionel Thai Massage, der udføres med varme stofposer fyldt med krydrede urter, der presses over hele kroppen. Urterne trænger ved massagen ind i kroppen og forøger blodcirkulationen, lindrer muskelømhed/spændinger og giver en fantastisk duft samt fornyet energi.

Thai Urte Massage 1 time kr. 400,-

Thai Fodmassage

Thai FodmassageFødderne er kroppens ”spejlbillede” udtrykt ved reflekszoner. Ømhed i redlexzonerne, henviser til et organ eller flere som har en dårlig funktion. Ved behandle de ømme reflekszoner, bliver organerne påvirket til en bedre funktion.

Fodmassage starter med et dejligt fodbad, derefter peeling af fødder, indsmørring af creme, derefter fodmassage og massage af ben op til knæ.

Thai Fodmassage 1 time kr. 400,-

Aroma og Olie Massage

Thai MassageAroma og Olie Massage, hænder, arme og albue, bruges til at massere alle dine muskler over hele kroppen, i æteriske olier fra forskellige blomster og urter.

Aroma og Olie Massage 1 time kr. 400,-

Thai Fysiurgisk Massage

Fysiurgisk massageThai Fysiurgisk Massage er en kombination af Thai Massage og Thai Aroma/Olie massage. I forbindelse med Thai massage vil der blive brugt forskellige olier fra blomster eller urter. Massagen bliver tilpasset til dig efter dit ønske. Er meget effektiv ved belastningsskader. Kan selvfølgelig også bruges som velvære og nyde duften af en af de mange olier.

Thai Fysiurgisk Massage 1 time kr. 500,-

Manicure

ManicureHåndbad, formning af neglebånd, peeling, filing og polering samt massage af hænder.

Manicure 1 time kr. 400,-

Pedicure

PedicureKort Fodbad, formning af neglebånd, narturens rens med c-vitaminer, fodpeeling, filing af hård hud, filing og polering af negle, samt let fodmassage.

Pedicure 1 time kr. 400,-

 
Webdesign af Grafiksmeden